Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας στην Κρήτη

Χώρος:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ.Σοφ.Βενιζέλου-κόλπος Δερματά
Τηλέφωνο:2810282740
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τρίτη 06.03.2012
έως Παρασκευή 31.08.2012
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  8 € για τους ενήλικες, και 5 € για τα παιδιά 

Οι γίγαντες αυτοί της Αργεντινής, συνεχίζοντας την περιοδεία τους στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, έρχονται από τη Νάπολη της Ιταλίας, για να συναρπάσουν το κοινό και τους επισκέπτες της Κρήτης. Η έκθεση αποτελείται από 25 δεινόσαυρους ποικίλων διαστάσεων, από τους πιο μικροσκοπικούς έως τους γιγάντιους, από τους παλαιότερους έως τους νεότερους, πτηνά του Κρητιδικού που δεν μπορούσαν να πετάξουν, όπως και δεινόσαυρους που θα μάθαιναν να πετούν, ιχθυόσαυρους, διαδραστικά εκθέματα και 3-D απεικονίσεις.

Η έκθεση που θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Μουσείου, σε έκταση πάνω από 800m², θα διαρκέσει από το Μάρτιο μέχρι και το Αύγουστο του 2012, και συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, την εταιρία Grupo Cultural SRL Αργεντινής, την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Το εισιτήριο για τους δεινόσαυρους της Παταγονίας και την υπόλοιπη έκθεση είναι 8 € για τους ενήλικες και 5 € τα παιδιά. Για ομαδικές επισκέψεις και λοιπές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υποδοχή στο 2810 393630.

Κάντε Like το psixagogia.gr

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης - Δείτε επίσης