ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

Χώρος:Πλατεία Κοραή ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 20.07.2015
έως Τετάρτη 09.09.2015
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο   
 Σε πείσμα των καιρών, η πλατεία Κοραή επιμένει και φέτος να μετατρέψει το κέντρο του Ηρακλείου σε μια όαση πολιτιστικής δροσιάς. Εξάλλου σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, η ψυχαγωγία και, μάλιστα, με τα συστατικά που εδώ και χρόνια έχουν θεσπίσει κάθε καλοκαίρι τα καταστήματα της πλατείας Κοραή, αποτελούν μια ευχάριστη νότα στη βραδινή καθημερινότητα των Ηρακλειωτών.



Για φέτος, το "Μήλο της Έριδος", ο "Αντίποδας", ο "Νότος", το "Stone" και το "La brasserie", με την υποστήριξη του δισκοπωλείου Αεράκης, ετοιμάζουν οκτώ συνολικά συναυλίες με ντόπιους καλλιτέχνες που ο καθένας τους αφήνει το δικό του στίγμα στο είδος της μουσικής που ασχολείται.

Μεγάλοι Κρητικοί δημιουργοί όπως ο Ψαραντώνης, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Βασίλης Σταυρακάκης, ο Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, καθώς και ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Κουνάλης θα περάσουν από τη σκηνή της Πλατείας.

Και το καλό όμως έντεχνο και ρεμπέτικο τραγούδι έχει τον εκφραστή της, με το συγκρότημα "Ένα και Ένα" και τη Μαρία Κώτη και τον Δημήτρη Ζαχαριουδάκη, παρέα με αξιόλογους μουσικούς, να αφήνουν για λίγο τους Χαίνηδες.

Η πλατεία Κοραή επίσης δεν ξεχνά και τις ρόκ στιγμές της όπως αυτές εκφράζονται από τους Sounds of Iris, αλλά και το λαϊκό τραγούδι με τον Νίκο Δελιδάκη με τη μουσική παρέα του.

Πρόγραμμα συναυλιών:
Δευτέρα 20 Ιουλίου - Μιχάλης και Δημήτρης Κουνάλης
Τετάρτη 29 Ιουλίου - Βασίλης Σκουλάς
Δευτέρα 3 Αυγούστου – Ένα και Ένα
Δευτέρα 10 Αυγούστου – Νίκος Δελιδάκης
Δευτέρα 24 Αυγούστου – Γ&Ν Στρατάκης
Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου - Ψαραντώνης
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου – Sounds of Iris
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου – Βασίλης Σταυρακάκης
Κάντε Like το psixagogia.gr

Πλατεία Κοραή - Δείτε επίσης