Ο Πινόκιο

Χώρος:Cineland ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Εμμ. Πορτάλιου 3-5
Τηλέφωνο:2831029241
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 25.04.2015
έως Σάββατο 25.04.2015
Έχει Λήξει!
Ρέθυμνο  Προπώληση: 8 €, Ταμείο 10 €, Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ Η προπώληση πραγματοποιείται: Στο ταμείο του κινηματογράφου Στο βιβλιοπωλείο «Κλαψινάκης» (Ηγ. Γαβριήλ 59) Ώρες παραστάσεων: 17.30, 19.30 
Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό έργο «Ο ΠΙΝΟΚΙΟ», ένα παραμύθι που έχει μεγαλώσει - αλλά και μεγαλώνει - γενιές και γενιές. Μία αξιόλογη παράσταση, που ανεβαίνει με επαγγελματίες ηθοποιούς γνωστούς από το θέατρο και την τηλεόραση.



Ο Σπύρος Ιωάννου, γνωστός από τις εμφανίσεις του σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές («Απαγορευμένη αγάπη», «Όταν ήμουν δάσκαλος», «Όλα τα κακά της μοίρας μου»), ταινίες, αλλά και τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή τα τελευταία χρόνια, σκηνοθετεί τον κλασικό ήρωα του Κάρλο Κολόντι, ενώ εμφανίζεται στη σκηνή στο ρόλο του γάτου.

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου επισκέπτεται την πόλη μας για τρίτη φορά φέτος, οι άλλες δύο ήταν με το «Μάγο του Οζ» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα και με «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά», παραστάσεις οι οποίες αφήσανε πολύ καλές εντυπώσεις στους μικρούς και μεγάλους θεατές.


ΠΩΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...

Ο Πινόκιο είναι ένας φανταστικός ήρωας που πρωτοεμφανίστηκε το 1883. Ήταν ο κεντρικός ήρωας στο ιταλικό παραμύθι. «Οι περιπέτειες του Πινόκιο» που έγραψε τότε ο συγγραφέας Κάρλο Κολόντι και από εκείνη την περίοδο ο Πινόκιο έχει εμφανιστεί με πολλές προσαρμογές.


ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ...

Σκαλισμένος από τον γέρο-μαριονετίστα ξυλογλύπτη Τζεπέτο σε ένα μικρό χωρίο της γειτονικής μας Ιταλίας, δημιουργήθηκε ως ξύλινη μαριονέτα από δέντρο κερασιάς, έτσι μας αναφέρει το πρώτο παραμύθι που κυκλοφόρησε, ενώ τα ρούχα του είναι φτιαγμένα από Λουλουδιασμένο χαρτί, τα παπούτσια του από ξύλο και το καπέλο του από ψωμί.

Κάποια μέρα λοιπόν ο γερο-Τζεπέτο που σκάλιζε το δέντρο του, ακούει μία γλυκιά παιδική φωνούλα και το ξύλο να αρχίζει να κινείται! Ο γερο-Τζεπέτο δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε... ξαφνικά η μαριονέτα του να αρχίζει να περπατάει! Ο Πινόκιο ήθελε να γίνει και να μεγαλώσει όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας του. Έτσι λοιπόν αρχίζει η ιστορία της πιο αγαπημένης μαριονέτας στο κόσμο...

Ηθοποιοί: Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Ιωάννου, Ζανό Ντανιάς, Στέφανος Αθανασόπουλος, Μύριαμ Χρονοπούλου
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ιωάννου
Μουσική: Τάκης Μπινιάρης
Σκηνικά: Art
Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη
Ήχος: Γιώργος Βαζαίος
Παραγωγή: Γιάννης Χριστόπουλος



Κάντε Like το psixagogia.gr

Cineland ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Δείτε επίσης