ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 05.12.2014
έως Κυριακή 07.12.2014
Έχει Λήξει!
Αθήνα   
Helexpo Palace στο Μαρούσι 



Ένα χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Γεύσεων θα περιμένει τους Αθηναίους επισκέπτες και όχι μόνο, από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Η μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ (29/11-1/12/2013) αλλά και η σταθερά ανοδική πορεία του θεσμού που αποδεικνύεται με αδιαμφισβήτητο τρόπο από τη συνεύρεση 130 εκθετών και 14.000 επισκεπτών στο Φεστιβάλ της άνοιξης (Τεχνόπολις 9-11/5/2014) αποτελούν μια σίγουρη εγγύηση και προδιαγράφουν μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση.

Στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις/Χριστούγεννα 2014» θα είναι για μία ακόμα φορά παρούσα για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους της γεύσης η αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχει στο μεγάλο εγχείρημα της ανάδειξης των ποιοτικών διατροφικών προϊόντων. Για μία ακόμα φορά οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα απολαύσουν μια μεγάλη και «νόστιμη» ψυχαγωγική βόλτα. Θα δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα και θα αγοράσουν κάποια από αυτά για να στολίσουν τα γιορτινά τραπέζια των ημερών που ακολουθούν. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα οι γαστρονομικές εκπλήξεις, οι επώνυμοι chefs και οι παράλληλες εκπαιδευτικές/ψυχαγωγικές εκδηλώσεις θα είναι παρούσες στο ραντεβού. Σχεδιάζουμε πολλά και
ενδιαφέροντα τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες/παραγωγούς. Θα τα αποκαλύψουμε όταν θα έχουμε οργανώσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις/ Χριστούγεννα 2014» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες μικρούς παραγωγούς. Τους δίνει τη δυνατότητα να καταθέσουν την ποιοτική τους πρόταση και να δώσουν την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες φίλους των γεύσεων να την δοκιμάσουν και να την υιοθετήσουν. Τους δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ισχυρότερη αγορά της χώρας, την Αθήνα, τον Πειραιά, τα περίχωρα κλπ., και να βρουν μια θέση στο ράφι εκατοντάδων σημείων πώλησης. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα θελήσουν να επωφεληθούν από αυτή.

Ο χώρος του Φεστιβάλ Στην πιο πολυσύχναστη λεωφόρο της πόλης, τη Λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι, βρίσκεται στρατηγικά τοποθετημένο στο επίκεντρο
της οικονομικής ζωής και της ανάπτυξης το υπερσύγχρονο κτίριο HELEXPO PALACE, το πρώτο συγκρότημα που σχεδιάστηκε για εκθεσιακή και συνεδριακή χρήση στο κέντρο της πόλης.

Ανάμεσα στο Golden Hall και το εμπορικό κέντρο Avenue, αποτελεί στοιχείο ενός εμπορικού κόμβου που σφύζει από ζωή και έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς ποιοτικού shopping, διασκέδασης και ψυχαγωγίας καθώς συμπληρώνεται από το πολυσύχναστο multiplex δημοφιλών κινηματογράφων.
Ειδικά το μήνα Δεκέμβριο, η επισκεψιμότητα αυτής της περιοχής αυξάνεται κατακόρυφα ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και καθιστά το HELEXPO PALACE ιδανικό σημείο για τη διεξαγωγή ενός γαστρονομικού φεστιβάλ, όπως το «ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Εξασφαλίζει την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε το προηγούμενο φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ» στην HELEXPO και εγγυάται ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Χαρακτηρίζεται από άνετη πρόσβαση με τα δημόσια μέσα μεταφοράς (εξυπηρετείται από πολλές λεωφορειακές γραμμές), συνδέεται με τον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με συγκοινωνία και διαθέτει άνετο πάρκινγκ
Κάντε Like το psixagogia.gr