Penny and the swinging Cats

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 30.05.2014
έως Παρασκευή 30.05.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  ιμή κανονικό 7 ευρώ | Φοιτητικό/Ανέργων 5 ευρώ 
 

PENNY and the SWINGING CATS
Παρασκευή 30 Μαίου στο cine Studio live
OPENNING ACT : ALAN DALON

«Penny & The Swingin' Cats»: Ένα όνομα συνώνυμο των πιο αστραφτερών live, ένα συγκρότημα που αναλαμβάνει σε κάθε live να μας ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες, τότε που το swing και το rockabilly κυριαρχούσαν στις πίστες. Μία μπάντα δεμένη με θετική ενέργεια, με «jazz γούστα» κυρίως και έμπειρους μουσικούς.

Τους υποδεχτήκαμε στο μουσικό μας περιβάλλον για πρώτη φορά το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά Φεστιβάλ καθώς και σε γνωστές μουσικές σκηνές και επιλεγμένα bars σε όλη την Ελλάδα. Με πολύτιμη εμπειρία στις αποσκευές τους εμφανίζονται για πρώτη φορά στην δισκογραφική σκηνή με ένα mini album, το Retro.

Με όχημα τη μουσική χρονομηχανή τους που τρέχει από δεκαετία σε δεκαετία, μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε και να χορέψουμε μαζί τους...και αυτή την φορά θα μας παρουσιάσουν ανάμεσα σε όλα όσα αγαπούν και τα δικά τους τραγούδια, τραγούδια που έγραψε η leader του γκρουπ Πέννυ Μπαλτατζή!

Οι μοναδική Πέννυ και οι Γάτοι της, 4 εξαιρετικοί μουσικοί, έρχονται στο Cine Studio για να μας ξεσηκώσουν, να μας κάνουν να τραγουδήσουμε με πάθος και να χορέψουμε με απίθανο στυλ..όπως παλιά!

Οι Penny & The Swingin' Cats είναι οι :
Πέννυ Μπαλτατζή: τραγούδι
Γιώργος Ζερβός: κιθάρα,τραγούδι
Δημήτρης Γρηγοριάδης: τύμπανα
Στάθης Παρασκευόπουλος: Κοντραμπάσο




 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης