Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Δρόμος “Κώστας Ηλιάκης 2014”

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 23.03.2014
έως Κυριακή 23.03.2014
Έχει Λήξει!
Χανιά   
 

Τον Βενιζέλειο Ημιμαραθώνιο και τον Λαϊκό Δρόμο “Κώστας Ηλιάκης 2014”διοργανώνουν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, ο Δήμος Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων.
Για τη διοργάνωση παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 20/3/2014, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων, ο Αντιδήμαρχος Χανίων αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας,Γιώργος Αλογδιανάκης. 
 
Οι διοργανωτές απηύθυναν κάλεσμα στους συμπολίτες μας για μαζική συμμετοχή τόσο στον Βενιζέλειο Ημιμαραθώνιο όσο και στον Λαϊκό Δρόμο “Κώστας Ηλιάκης 2014”, ενώ επεσήμαναν ιδιαίτερα τα σημαντικά αποτελέσματα προς όφελος της ατομικής υγείας, που μπορεί να αποφέρει η συμμετοχή στις συγκεκριμένες διοργανώσεις.
 
Ειδικότερα, όπως γνωστοποιήθηκε ο Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος, με ώρα έναρξης: τις 9:00, θα έχει αφετηρία το Ηρώο στο Θέρισο και κατεύθυνση προς Περιβόλια, Μουρνιές, Γογονή, Ηρακλείου, Νεάρχου, Σφακιανάκη, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακρωτηρίου, Κατσαμπά, Χονολουλού, Ελευθερίου Βενιζέλου και τερματισμό στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
 
Την ίδια ημέρα, στις 10.00, θα διεξαχθεί ο λαϊκός δρόμος επτά (7) περίπου χιλιομέτρων προς τιμή του ήρωα σμηναγού της πολεμικής μας αεροπορίας, Κωνσταντίνου Ηλιάκη. Ειδικότερα, οι δρομείς του λαϊκού δρόμου θα ξεκινήσουν από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, θα κατευθυνθούν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, οδό Ακρωτηρίου έως την προτομή, μέσω της οδού Προφήτη Ηλία, Χαλέπα, Ευαγγελίστρια, Χονολουλού, Ελ. Βενιζέλου, Δημοτική Αγορά.
Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος
 
Στον Βενιζέλειο Ημιμαραθώνιο μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 15 ετών και άνω.
Η εγγραφή για τη συμμετοχή στον Βενιζέλειο Ημιμαραθώνιο μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους:
Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων (www.sdyh.gr) μέχρι την 21/3/2014
Στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι και την 21/3/2014
 
Στην αφετηρία του Δρόμου μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
 
Λαϊκός Δρόμος “Κώστας Ηλιάκης 2014”
 
Στον Λαϊκό Δρόμο “Κώστας Ηλιάκης 2014”  μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 12 ετών και άνω.
Η εγγραφή για τη συμμετοχή στον Ηλιάκειο Δρόμο μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους:
Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων (www.sdyh.gr) μέχρι την 21/3/2014.
Στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι και την 21/3/2014.
 
Στην αφετηρία του Δρόμου μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, www.sdyh.gr.
Κάντε Like το psixagogia.gr