Nightstalker + Skandal

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 29.03.2014
έως Σάββατο 29.03.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  10€ Κανονικό - 8€(/ανέργων/φοιτητικό) 



Το Cine Studio παρουσιάζει το Σάββατο 29 Μαρτίου μια μοναδική συναυλία με τους Nightstalker! Ένα δυνατό live με ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά γκρουπ της ψυχεδελικής rock n’roll μουσικής σκηνής.

Οι Nightstalker είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα στην ροκ μουσική σκηνή και συγκεκριμένα στον χώρο του stonerrock και desertrock. Βετεράνοι πια μετρούν στην πλάτη τους σχεδόν δυο ολόκληρες δεκαετίες.

Ξεκίνησαν την πορεία τους στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δίνοντας αρχικά πάρα πολλά live τα οποία τους έκαναν γνωστούς στην underground ελληνικής σκηνής.

Το 1995 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο SideFx ενώ ένα χρόνο μετά ήρθε και το πρώτο τους άλμπουμ, το εκπληκτικό Use.

To 2000 φρόντισαν να ξανακάνουν αισθητή την παρουσία τους με το άκρως ψυχεδελικό ‘The Ritual’. μετά από τέσσερα χρόνια κυκλοφορεί και το δεύτερο τους album με τίτλο ‘Just a Burn’, το οποίο εδραίωσε την κυριαρχία τους στην ελληνική σκηνή ενώ ταυτόχρονα η φήμη τους άρχισε να εξαπλώνεται και στο εξωτερικό. Παράλληλα όμως είναι και ένα φωτεινό παράδειγμα για τις καινούργιες μπάντες και ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλέψουν και να κερδίσουν την αναγνώριση.

Οι Nightstalker το 2009 επιστρέφουν με το τρίτο τους album το οποίο ονομάζεται ‘Superfreak’ και κυκλοφορεί μέσα από την MeteorCity Records , μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες στο χώρο του stoner rock και όχι μόνο.

Ένα πολύ μεγάλο βήμα για τους Nightstalker που καταδεικνύει και την δυναμική που έχει αποκτήσει το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια.

Ο καινούργιος δίσκος των Nightstalker είναι απλά αυτό που αγαπήσαμε και αγαπάμε από την αρχή της δημιουργίας αυτής της μπάντας: γνήσιο, ατόφιο, βρώμικο, ψυχεδελικό ROCK ‘n’ ROLL!

www.nightstalkerband.com

https://www.myspace.com/nightstalkermusic

Openning act : SKANDAL

Τηλ. Κρατήσεων : 28108238132810823813 - www.texnopolis.net



Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης