Συναυλία PULSE + ByPolar

Χώρος:Cine Studio live ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λ.Ικάρου και Λ. Ηροδότου, Ηράκλειο
Τηλέφωνο:2810241214
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 21.02.2014
έως Παρασκευή 21.02.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Γενική είσοδος 8 ευρώ 



PULSE + ByPolar
Παρασκευή 21. 02. 2014

Οι pulse. είναι ένα πενταμελές συγκρότημα εναλλακτικής/πειραματικής ροκ, με βάση την Αθήνα. Το όνομά τους (μαζί με την τελεία!) προέρχεται από τον τελευταίο πεζό παλμό ενός καρδιογράμματος, και υπονοεί το τέλος - και μια καινούρια αρχη. Τα μέλη της μπάντας είναι οι Νίκος Βογιατζάκης (κιθάρες, programming), Μιχάλης Μόσχος (κιθάρες, lap steel) Γιάννης Σταυρακάκης (φωνητικά), Νίκος Μάρκου (μπάσο) και Παύλος Μοναστηριώτης (κρουστά).

Όλα τα μέλη του συγκροτήματος, εκτός από τον μπασίστα, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Ηράκλειο Κρήτης, από το οποίο έφυγαν στα 18 για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Αθήνα και την Αγγλία. Η πρώτη μορφή των pulse. συλλήφθηκε το 2004, όταν οι κιθαρίστες Νίκος και Μιχάλης συναντήθηκαν τυχαία σε ένα πάρτυ στην Αθήνα. Η μουσική τους έχει επηρεαστεί από τις διαφορετικές πόλεις στις οποίες έχουν ζήσει, και οι συνθέσεις τους συνδυάζουν αντίθετες κουλτούρες και μουσικούς κόσμους, από παραδοσιακή λαϊκή ελληνική μουσική μέχρι Αγγλικό indie rock.

Ο πρώτος τους δίσκος 'Another Roadside Attraction', του οποίου την ηχογράφηση ολοκληρώνουν αυτή την περίοδο, περιέχει 13 κομμάτια με Αγγλικό στίχο, που χαρακτηρίζοντα από ακουστικές μελωδίες μέχρι δυνατές κιθάρες, ατμοσφαιρικά φωνητικά, αλλά και προηχογραφημένους ήχους και εφφέ. Στα live τους, εκτός από τα δικά τους κομμάτια, παίζουνδιασκευές σε τραγούδια γνωστών συγκροτημάτων όπως Depeche mode, Duran Duran, Placebo, Muse, Linkin Park, Porcupine Τree κτλ.- και συχνά τελειώνουν τις συναυλίες τους με τζαμάρισμα και αυτοσχέδιο πειραματισμό πάνω στη σκηνή. Στην Αθήνα, έχουν εμφανιστεί στο Αλάβαστρον cafe, το Γυάλινο upstage, τον Πυρήνα, το Booze, το Κύτταρο κ.α.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Cine Studio live - Δείτε επίσης