ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ

Χώρος:Βασιλική Αγίου Μάρκου ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου
Τηλέφωνο:2810399399
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Τετάρτη 19.02.2014
έως Τετάρτη 19.02.2014
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Είσοδος ελεύθερη 




ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ

19 Φεβρουαρίου 2014.  Βασιλική Αγίου Μάρκου,  Ηράκλειο

Ρεσιτάλ πιάνου με τον Δημήτρη Καρύδη Την Τετάρτη 19/02 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ο διεθνούς φήμης πιανίστας Δημήτρης Καρύδης, θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου με έργα Σοπέν.

Ο Δημήτρης Καρύδης γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών, στο Ωδείο Ηρακλείου. Συνέχισε τις μουσικές σπουδές του στο Ωδείο Αθηνών απ’ όπου πήρε δίπλωμα πιάνου. Κατόπιν, σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου - με υποτροφία της Ακαδημίας, του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και του Σωματείου "Τζίνας Μπαχάουερ", παίρνοντας το Diploma of Performance Studies τον Ιούλιο του 1999. Είναι κάτοχος των τίτλων MA (Master of Arts in Music Performamce) και DMA (Doctor of Musical Arts).

Έχει κερδίσει το Α’ βραβείο σε τρεις πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου, το Α’ βραβείο στο διαγωνισμό Else Cross της Βασιλικής Ακαδημίας καθώς και το Croydon Award. Η Ακαδημία Αθηνών του έχει απονείμει το βραβείο "Ελένης Μυκονίου" ενώ, επίσης, του δόθηκε τιμητική διάκριση στο φημισμένο Grand Prix "Maria Callas" για την ερμηνεία του Κοντσέρτου KV 595 του W. A. Mozart με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ιασίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Κάντε Like το psixagogia.gr

Βασιλική Αγίου Μάρκου - Δείτε επίσης