"CARMEN" ΚΑΙ "BOLERO" ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Χώρος:Ωδείο Ηρώδου Αττικού ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλέφωνο:2103241807
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Κυριακή 15.09.2013
έως Κυριακή 15.09.2013
Έχει Λήξει!
Αθήνα   



Μία λαμπερή βραδιά με τα μεγαλύτερα αστέρια του flamenco! Το συγκρότημα του κορυφαίου χορευτή, χορογράφου και πρώτου καλλιτεχνικού διευθυντή του BNE (Ballet Nacional de España) Antonio Gades και τον σπουδαίο Ισπανό χορευτή Sergio Bernal, principal dancer του Ballet Nacional de España (BNE), κάτοχο του βραβείου του καλύτερου νέου χορευτή παγκοσμίως για το 2012!

Carmen του G. Bizet

Στη μεγαλειώδη παράσταση του Ηρωδείου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, συμμετέχουν: 4 χορευτές σολίστ – principal dancers – 25 χορευτές, 5 τραγουδιστές και 2 μουσικοί – κιθαρίστες.

Mουσική: G. Bizet "Carmen"

A. Gades, M. Penella "El Gato Montes"

J. Ortega Heredia/F. Garcia Lorca "Verde que te quiero verde"

Bolero του Μ. Ravel

Μία χορογραφία που απογειώνει το ταμπεραμέντο και τη δύναμη αυτού του νέου καλλιτέχνη, που η ιστορία κάνοντας και τη δική της εξαίρεση... τον έχει ήδη κατατάξει στο πάνθεον των πολύ σημαντικών χορευτών παγκοσμίως

Μουσική: Μ. Ravel

Χορογραφία: P. Pozo

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο δύο από τα πιο δημοφιλή μουσικά – χορευτικά έργα, η Carmen του Bizet και το Bolero του Ravel, είναι οι εγγυήσεις ότι αυτή η μαγική βραδιά θα αποτελέσει ίσως την λαμπρότερη και σημαντικότερη βραδιά χορού του φετινού καλοκαιριού!

Κάντε Like το psixagogia.gr

Ωδείο Ηρώδου Αττικού - Δείτε επίσης