IRATION STEPPAS (UK) LIVE IN ATHENS

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 23.03.2024
έως Σάββατο 23.03.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Early bird: 10€ Phase 1: 13€ Phase 2: 17€ Ταμείο: 20€ 

IRATION STEPPAS (UK) LIVE IN ATHENS

SATURDAY 23 MARCH ARCH CLUB

Οι Iration Steppas Sound System είναι το θεμέλιο της underground bass μουσικής σκηνής της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι το σημαντικότερο sound system της Ευρώπης και έχει συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση της bass σκηνής παγκοσμίως. Οι κυκλοφορίες τους και η δράση τους έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη του πιο προοδευτικού στυλ reggae και dub, το οποίο ενέπνευσε μια γενιά νέων sound systems και dub παραγωγών όπως οι O.B.F, King Alpha, Dubkasm και πολλοί άλλοι. Έχουν αφήσει επίσης το στίγμα τους και σε άλλα είδη, με πολλά άλλα μεγάλα ονόματα να επηρεάζονται από τον frontman Mark Iration, ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα το Σάββατο 23 Μαρτίου για πρώτη φορά!

Για τα τελευταία 30 χρόνια οι Iration Steppas έχουν φτάσει σε νέα επίπεδα τα όρια της τεχνολογίας των ηχοσυστημάτων ενώ βελτιώνονται συνεχώς για να παραμείνουν στην κορυφή του παιχνιδιού και έχουν συλλέξει ίσως την ευρύτερη πληθώρα dub-plates και specials από οποιοδήποτε άλλο ηχοσύστημα. Ο Mark (Iration Steppas) είναι entertainer και προσφέρει μια εμπειρία που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού και δεν θα θέλετε να χάσετε.

Το event θα πραγματοποιηθεί με το πιο ενεργό και δυνατό sound system της χώρας, το sound system των Irie Action, οι οποίοι θα βάλουν φωτιά στη βραδιά με τα 8 scoops του ηχοσυστήματός τους και τα selections τους. 


Κάντε Like το psixagogia.gr