ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 05.01.2024
έως Παρασκευή 05.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Προπώληση / Ταμείο: 10€ 

PANX ROMANA / FUNDRACAR / COYOTE'S ARROW / INCIRINNA

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΝ CLUB ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Το Immigraniada Festival, οι μπάντες και το Αn Club ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για όλους αυτούς που είναι εκεί έξω και παλεύουν.

‘’Ό,τι δεν κάνουν υποκριτικά οι υπερδυνάμεις για τα παιδιά της Παλαιστίνης και τα παιδιά όλου του κόσμου, το κάνουμε εμείς για το ένα που μπορούμε’’

Αυτή την φορά θα βοηθήσουμε τον 4χρονο Κωνσταντίνο που τον περασμένο Σεπτέμβρη διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες με στόχο να τον χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατό.

Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες και τα έξοδα της φροντίδας του Κωνσταντίνου είναι πολύ μεγάλα στηρίζουμε την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να κρατηθεί το παιδί στη ζωή.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε απ’ ευθείας στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου.

Παράλληλα θα τρέξει και μια καμπάνια, για την οποία θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Η κίνηση αυτή θα αποσκοπεί στην συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερων εσόδων, προσπαθώντας να βοηθήσουμε ακόμα μια δύσκολη περίπτωση υγείας, αυτή της κυρίας Γιασεμή, που δοκιμάζετε σκληρά με κινητικά προβλήματα.

Πόρτες 20.30, Έναρξη 21.15

Προπώληση / Ταμείο: 10€

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Immigraniada Festival, AN Club, Panx Romana, Fundracar, Coyote’s Arrow, Incirinna και η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου

https://www.facebook.com/events/1030978384802274

#ImmigraniadaFestival #SupportConstantinos

Το Immigraniada Festival είναι μια πρωτοβουλία μελών των Αντισωμάτων που ξεκίνησε το 2016 σε συνεργασία με συλλογικότητες κοινωνικής επαγρύπνησης.

Είναι αυτοοργανωμένο βασισμένο στα ανόθευτα αισθήματα της ανυπόκριτης αγάπης για τον άνθρωπο, της ενότητας και της αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια στο ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο των συνόρων και των φόβων.

‘’Ενώνουμε τη φωνή της κοινότητάς μας με όλους / όλες όσοι θεωρούν το δικαίωμα στη ζωή δίχως αποκλεισμένους ως τη μόνη συνθήκη που αξίζει σε ανθρώπινα πλάσματα, σε όλο τον κόσμο’’. 


Κάντε Like το psixagogia.gr