Aidonakia Dragon Land - ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 22.12.2023
έως Κυριακή 21.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 8,90€  

Δράκοι που κινούνται, βρυχώνται και βγάζουν καπνούς! Φωτογραφηθείτε στις πλάτες των Θρυλικών Δράκων σαν αληθινοί ήρωες!

Δείτε μονόκερους και δέντρα που μιλάνε!

Κάντε την πτήση της ζωής σας πάνω σε έναν τεράστιο δράκο στο VR cinema!

Φωτογραφηθείτε με το Αβγό του Δράκου & παίξτε με 10 φανταστικά παιχνίδια στον παιδότοπο!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο θρύλος των Δράκων ζωντανεύει στο Aidonakia Dragon Land!
H μεγαλύτερη έκθεση δράκων στον κόσμο!

Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι μετά από απουσία μερικών μηνών, επιστρέφουν και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους φίλους τους.

Στα 5.500 τετραγωνικά μέτρα στα Αηδονάκια στο Μαρούσι έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό πάρκο αναψυχής για όλη την οικογένεια, και εκεί η Μεγαλύτερη Έκθεση ΔΡΑΚΩΝ στον κόσμο βρήκε το σπίτι της!

Αυτά τα Χριστούγεννα στα Αηδονάκια οι επισκέπτες ζουν ένα απίστευτο, παραμυθένιο ταξίδι στη Χώρα των Δράκων! Τεράστιοι δράκοι - animatronics που κινούνται, βρυχώνται και βγάζουν καπνούς! Οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν στην πλάτη τους και να βγάλουν επικές φωτογραφίες! Να «πετάξουν» μαζί τους με το VR cinema στην πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής τους! Οι μύθοι και οι θρύλοι των Δράκων, αυτών των φανταστικών πλασμάτων, ζωντανεύουν στα Αηδονάκια στο Μαρούσι. Οι ιστορίες γύρω από αυτά τα μεγαλόπρεπα όντα χάνονται στα βάθη της μυθολογίας.

15 δράκοι στα Aidonakia Dragon Land συνθέτουν την πιο «dragon» και μυστηριώδη ατμόσφαιρα και εξάπτουν την παιδική φαντασία!

VR CINEMA
Μία φανταστική εμπειρία περιμένει μικρούς και μεγάλους: με την εντυπωσιακή ταινία εικονικής πραγματικότητας μπορούν να ταξιδέψουν πετώντας στην πλάτη ενός δράκου και να ζήσουν μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ
Oι θρυλικοί Δράκοι δεν ξεχνούν πως έχουμε Χριστούγεννα και για πρώτη φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Αϊ-Βασίλη και το πάρκο μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτη εορταστικές διακοσμήσεις, λαμπερά φώτα και λιχουδιές.
Ο Αϊ- Βασίλης περιμένει τα παιδιά στο παραμυθένιο σπίτι του για να φωτογραφηθούν μαζί του! Η χαρά και το γέλιο δεν σταματούν ποτέ στα Αηδονάκια!

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ
Στον τεράστιο εξωτερικό παιδότοπο τα πιο απίθανα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να χαρούν και να παίξουν με την ψυχή τους! Αλλά και άλλοι δύο εσωτερικοί παιδότοποι περιμένουν τους επισκέπτες του Αηδονάκια Dragon Land: o παιδότοπος 3 επιπέδων με μεγάλο καθιστικό και ο Junior παιδότοπος με φουσκωτό βυθού, robot με μπαλάκια και μικρό τραμπολίνο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Τα παιδιά δοκιμάζουν να σταθούν και να ισορροπήσουν στο περιπετειώδες Wipe out, να κατέβουν «πλαγιές» με τα tubes στο Tubby slide, να κάνουν βουτιά στα αμέτρητα μπαλάκια της ball pool – πισίνας, δοκιμάζουν να βρουν διέξοδο ανάμεσα από τους «ιστούς» και να αναρριχηθούν στην κορυφή του Spider, διασκεδάζουν με μία βόλτα με τα τροχήλατα Pony, απολαμβάνουν τη βαρκάδα με κανό στο Venture river και ξεφαντώνουν στα τραμπολίνο. Φορούν rollers και δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στο skating rink και σκαρφαλώνουν όσο πιο ψηλά μπορούν στον μεγάλο πύργο αναρρίχησης!

ΑΗΔΟΝΟΜΠΑΡΟ
Στο χριστουγεννιάτικο Αηδονόμπαρο θα απολαύσετε ζεστά ροφήματα και λιχουδιές και θα βρείτε παιχνίδια, δώρα και ζαχαρωτά.

Και μην ξεχνάτε ότι στα Αηδονάκια μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Aidonakia Dragon Land - Ο πιο must προορισμός διασκέδασης!
 

Κάντε Like το psixagogia.gr