SANTA CLAUS KINGDOM 2023-ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 02.12.2023
έως Παρασκευή 05.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 10,90€  

Santa Claus Kingdom – Μ.Ε.C. Παιανίας
2 ΔΕΚ. – 5 ΙΑΝ.

Μεγάλη Προσφορά VIVA!

16,90€ από 21,50€ για Kids All Day Pass για 1 Παιδί, Μαζί με 1 Μάρκα + 1 Έξτρα Μάρκα για τα Συγκρούομενα (Σύνολο 2 Μάρκες)
10,90€ από 12 € για Adult All Day Pass για 1 Ενήλικα + 1 Δωροεπιταγή 5€ για τα MARKET IN
To Μεγαλύτερο Χριστουγέννιατικο Πάρκο της Ελλάδας ταξιδεύει τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!
Ετοιμαστείτε να κάνετε Carousel κάτω από τον πύργο του Eiffel, συγκρούομενα πάνω στο London Bridge, Παγοδρόμιο στην Νέα Υορκη, Roller Coaster στο Πεκίνο και να συναντήσετε τον Αγιο Βασίλη πάνω σε Jet Ski στο καλοκαρινό Sydney! Ολα με 1 εισιτήριο Αll Day Pass και χωρίς .. διαβατήριο!!


MEGA EVENT ΤΟ ΣΚ 9 & 10 ΔΕΚ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ INFLUENCERS!

To Santa Claus Kingdom υποδέχεται στις 9 & 10 Δεκεμβρίου τους αγαπημένους σας youtubers Panos Dent, Konstantina, DK, Allekun, W1ndz, MrAntouon, κ.α. σε ένα μοναδικό event με happenings, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Για αυτό και ΜΟΝΟ το ΣΚ οι ηλικίες Kids & Adult All Day Pass ορίζονται ως εξής:

Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 2 ετών

Kids All Day Pass: 2-17 ετών

Adult All Day Pass: 17+ ετών

Κανένας κάτω των 17 ετών δεν μπορεί να μπει στον χώρο, χωρίς την παρουσία ενήλικα

To Παραμύθι της Ονειροχώρα του Παγωμένου Βασιλείου επιστρέφει!

Η μαγεία συνεχίζεται, με τις νέες περιπέτειες του χιονάνθρωπου Frodi και της παρέας του! Η παραμυθοχώρα του Παγωμένου Βασιλείου σας περιμένει για να περιηγηθείτε σε μαγεμένα δάση και να ζήσετε σε φαντασμαγορικά κάστρα, παρέα με μάγους, δράκους, νεράιδες και ξωτικά.


Το πραγματικό Χωριό του Αγιου Βασίλη!

Το πραγματικό χωριό του Αγιου Βασίλη είναι μόνο στο Santa Claus Kingdom. Μεγαλύτερο και πιο γιορτινό από ποτέ, γεμάτο τάρανδους, ξωτικά και δώρα, περιμένει μικρούς και μεγάλους για να γνωρίσουν από κοντά τον Αγιο Βασίλη και να φωτογραθηθούν μαζί του.


Αμέτρητα παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

Το Santa Claus Kingdom έχει τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα. Με ένα εισιτήριο All Day Pass απολαμβάνουμε απεριόριστα παγοδρόμιο, carousel, ιπτάμενες καρέκλες, τραμπολίνο, παιδότοπο κ.α. και κάνουμε τις φετινές γιορτές πιο παιχνιδιάρικες από ποτέ!


Αποκλειστικό – Θεατρική Παράσταση: O Frodi & Τα Χριστούγεννα γύρω από τον κόσμο!

Στην εντυπωσιακή σκηνή θεάτρου του Santa Claus Kingdom θα απολαύσουμε την νέα θεατρική παράσταση “O Frodi & Τα Χριστούγεννα γύρω από τον κόσμό”. O πιο cool ήρωας των Χριστουγέννων, ο χιονάνθρωπος Frodi και η παρέα του θα ταξιδέψουν μέχρι την γη για να αντιμέτωπίσουν τον κακό μάγο Balthazar και να σώσουν για μια ακόμα φορά τα Χριστούγεννα. Μια θεατρική παράσταση με έντονο το αίσθημα της φιλίας, του θάρρους και της αγάπης που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.



 
Κάντε Like το psixagogia.gr