Στη Φωτιά

Χώρος:Πολυχώρος Τεχνόπολις ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου
Τηλέφωνο:2810 821 400
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 04.12.2023
έως Τετάρτη 06.12.2023
Έχει Λήξει!
Ηράκλειο  Γενική είσοδος - 7€ 

Στην κουζίνα του εμβληματικού ζεύγους Ζιλιέτ Μπινός και Μπενουά Μαζιμέλ γεννιέται μια μοναδική ιστορία αγάπης και μια εντυπωσιακή πανδαισία γεύσεων. Ο Τραν Αν Χουνγκ (Το Άρωμα της Πράσινης Παπάγιας) δημιούργησε μια ταινία – πραγματικό κόσμημα, που απεικονίζει τη γαλλική γαστρονομία όπως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Ένας από τους κορυφαίους σεφ του κόσμου, ο πολυβραβευμένος με αστέρια Michelin, Πιέρ Γκανιέρ έχει τη γαστρονομική επιμέλεια της ταινίας.

Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών και επίσημη υποψηφιότητα της Γαλλίας για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Βρισκόμαστε στο 1885, το απόγειο της κλασικής γαλλικής γαστρονομίας. Η Εζενί, απαράμιλλου ταλέντου μαγείρισσα, δουλεύει για τον διάσημο γκουρμέ Ντοντέν εδώ και 20 χρόνια. Με το πέρασμα των χρόνων, η συνεργασία και ο αμοιβαίος τους σεβασμός στο βωμό της γαστρονομίας σιγά-σιγά εξελίχθηκε σε έρωτα και η σχέση αυτών των δυο καλλιτεχνών της μαγειρικής γέννησε μια σειρά από πιάτα, υπό την έμπνευση του Ντοντέν και την αριστοτεχνική εκτέλεση της Εζενί. Οι δημιουργίες είναι η μία πιο θεσπέσια από την άλλη και αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και τους πιο διάσημους σεφ.





 
Κάντε Like το psixagogia.gr

Πολυχώρος Τεχνόπολις - Δείτε επίσης