Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 22.12.2023
έως Τετάρτη 31.01.2024
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 20€  

Roald Dahl’s

Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας

Το μαγικό μιούζικαλ για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο EMBASSY Theater

σε απόδοση - σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη!

«Γουίλι Γουόνκα» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Τσάρλι» ο μικρός Σπύρος Ντούγιας

Μία μοναδική υπερπαραγωγή στο EMBASSY Theater, με ζωντανή ορχήστρα και 30μελή θίασο!

Ο ιστορικός κινηματογράφος «Embassy», στο Κολωνάκι, επαναλειτουργεί, από τις επιχειρήσεις «Embassy Παραγωγές Πολιτισμού», ως χώρος πολιτισμού και επανατοποθετείται στον πολιτιστικό χάρτη της πρωτεύουσας, ως ένα υπερσύγχρονο θέατρο. Το «EMBASSY Theater» ανοίγει τις πόρτες του με μία μαγική παράσταση για όλη την οικογένεια «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας».

Το θρυλικό μιούζικαλ που έχει συγκινήσει και ενθουσιάσει εκατομμύρια θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε απόδοση-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Roald Dahl, το μιούζικαλ “Charlie and the Chocolate Factory” συνδυάζει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Marc Shaiman με στίχους των Marc Shaiman & Scott Wittman.

Ο Γιώργος Βάλαρης, δημιουργός μεγάλων καλλιτεχνικών και εμπορικών επιτυχιών υπογράφει την απόδοση και σκηνοθεσία της παράστασης που θα ανέβει στην επιβλητική σκηνή του «EMBASSY Theater». Η μαγεία και η ατμόσφαιρα του μυθικού εργοστασίου «ζωντανεύει» σε μια μοναδική υπερπαραγωγή με απόδοση στίχων από τον Γιώργο Βάλαρη και την Φαίη Σούκου, σκηνικά από την Άννα Βεσκούκη, κοστούμια από την Παναγιώτα Κοκορού, μουσική διεύθυνση από τον Ηλία Καλούδη, χορογραφία από τον Mάρκο Γιακουμόγλου, φωτισμούς από την Κατερίνα Μαραγκουδάκη και ένα επιτελείο ταλαντούχων συνεργατών, καθώς και έναν 30μελή θίασο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο ρόλο του Γουίλι Γουόνκα, τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο ρόλο του Τσάρλι, τον Πέτρο Ξεκούκη στο ρόλο του Παππού Τζo και ζωντανή ορχήστρα.

Ισχύουν ειδικές τιμές για κατόχους κάρτας ανεργίας,φοιτητές και άνω των 65 για αγορά από το ταμείο του θεάτρου.

Τηλέφωνο θεάτρου: 2103469154

Ωράριο τηλεφωνικού κέντρου: 11:00-17:00 καθημερινά



 
Κάντε Like το psixagogia.gr