Πυξ Λαξ

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Δευτέρα 11.12.2023
έως Δευτέρα 11.12.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 48 ευρώ Α ΖΩΝΗ: 38 ευρώ Β ΖΩΝΗ: 30 ευρώ Γ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ Δ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ Ε ΖΩΝΗ: 15 ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 12 Ευρώ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2117701700): 12 ευρώ 

Οι Πυξ Λαξ έρχονται στο Christmas Theater!

ΠΥΞ ΛΑΞ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

CHRISTMAS THEATER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

«Η γιορτή συνεχίζεται..»

Μετά το διπλό «sold out» στο ανακαινισμένο θέατρο του Λυκαβηττού τον Σεπτέμβριο του 2023, οι Πυξ Λαξ έρχονται στο Christmas Theater γιατί η γιορτή συνεχίζεται!

Σε ένα απόλυτα εορταστικό περιβάλλον, το μεγαλύτερο κλειστό θέατρο της χώρας υποδέχεται τους Πυξ Λαξ!

Τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, τους εκφραστές της δύναμης που έχει η μουσική να ενώνει και να μιλά για τα προβλήματά μας, γιατί οι Πυξ Λαξ ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Μια συναυλία που φιλοδοξεί να ενώσει διαφορετικές γενιές ανθρώπων στο πιο φιλόξενο και Friendly Family θέατρο της πόλης.

Για να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτες μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο.

Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ερωτευτούμε ξανά.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του μουσικόφιλου κοινού συνεχίζουν να εξερευνούν την τέχνη τους, ν’ αναζητούν και να χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ξεσηκωτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει, που δεν είναι εφήμερο. Οι στίχοι και οι μουσικές τους έχουν μελωδικότητα αλλά και οικουμενικότητα και μας δονούν εσωτερικά.

Το Christmas Theater προσκαλεί το πολυπληθές κοινό τους σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει!

Ένας έρωτας που παραμένει φλογερός!


 
Κάντε Like το psixagogia.gr