Ο Dr Bruce Lipton στην Αθήνα

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Σάββατο 12.10.2024
έως Κυριακή 13.10.2024
Αθήνα   

Η Alternative Media, με χαρά ανακοινώνει την επίσκεψη ενός άλλου σπουδαίου επιστήμονα στην Ελλάδα.

Ο Δρ. Bruce Lipton είναι μια εξέχουσα φιγούρα στον χώρο της κυτταρικής βιολογίας, της επιγενετικής, και της συνείδησης. Γεννήθηκε το 1944 και καταξιώθηκε κυρίως για τις θεωρίες του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πεποιθήσεις και οι σκέψεις μπορούν να επηρεάσουν το φυσικό σώμα και τη λειτουργία των κυττάρων.

Εκτός από τις ερευνητικές του δραστηριότητες, ο Δρ. Lipton είναι επίσης ένας δημοφιλής εισηγητής και εκπαιδευτής, που έχει δώσει ομιλίες σε πολλά πανεπιστήμια, ιδρύματα και συνέδρια σε όλο τον κόσμο. Οι ιδέες του έχουν επηρεάσει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από επιστήμονες και ερευνητές έως επαγγελματίες στον τομέα της υγείας και της διαχείρισης κρίσεων.

Ο Δρ. Bruce Lipton έχει εντυπωσιακά ακαδημαϊκά προσόντα. Διδάκτορας στη Δομική Βιολογία του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, έχει εργαστεί ως ερευνητής σε πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο του Τέξας και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας.

Έχει επίσης διατελέσει προϊστάμενος καθηγητής Ανατομίας στο Πανεπιστήμιο της Ουισκόνσιν, διδάσκοντας σε ιατρικές σχολές. Είναι παραλήπτης πολλών βραβείων και διακρίσεων για τη συνεισφορά του στην επιστημονική κοινότητα.

Ο Δρ Λίπτον θα παραθέσει ένα διήμερο workshop στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024 στο κέντρο συνεδριάσεων Δαΐς.

Μπορείτε να βρείτε το Δελτίο τύπου και φωτογραφικό υλικό εδώ

Για συνεντεύξεις, άρθρα και χορηγίες επικοινωνίας, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις σχετικές πληροφορίες.

Επίσημη σελίδα εκδήλωσης: https://leadingminds.gr/el/


 
Κάντε Like το psixagogia.gr