ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Χώρος:Βεάκειο θέατρο ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Λόφος Προφήτη Ηλία
Τηλέφωνο:210-4226330
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 29.09.2023
έως Παρασκευή 29.09.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  15€ γενική είσοδος (θέσεις χωρίς αρίθμηση) 

Τραγουδάμε… για καλό σκοπό!!!

Η γνωστή ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα θα τραγουδήσει στην Φιλανθρωπική Συναυλία που διοργανώνει, για μία ακόμη φορά, η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20:00, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Με σκοπό την ενίσχυση του πολύπλευρου φιλανθρωπικού της έργου, η τοπική μας Εκκλησία θα πραγματοποιήσει την μεγάλη κατΆ έτος φιλανθρωπική της συναυλία, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Μητρόπολη Πειραιώς, προκειμένου να καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας οι οποίοι αναζητούν στήριγμα και βοήθεια στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν. Η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς στηρίζει τις πολύτεκνες οικογένειες, τα μοναχικά άτομα, τους ανήμπορους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τους εξαρτημένους από ουσίες νέους, τους πυρόπληκτους και τους αστέγους.

Ας στηρίξουμε και εμείς την μεγάλη φιλανθρωπική δράση της Πειραϊκής Εκκλησίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Στην εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα συμμετάσχει και η μαθητική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Διάθεση προσκλήσεων γίνεται από τους Ιερούς Ναούς και το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» και ηλεκτρονικά από τo ticketservices.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104118646 και στο 2104122625. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Βεάκειο θέατρο - Δείτε επίσης