ΕΚΟ Super Special Stage @ Πλατεία Νερού

Χώρος:Πλατεία Νερού ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Διεύθυνση:Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου - Leof. Posidonos 2616, Kallithea 176 74
Τηλέφωνο:21 0451 8129
Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Πέμπτη 07.09.2023
έως Πέμπτη 07.09.2023
Έχει Λήξει!
Αθήνα  Aπό 50€  

ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις φέρνει για ακόμα μια φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, με μία υπερειδική διαδρομή στην Πλατεία Νερού.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση, που θα δοθεί κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν για την πρώτη τους «παράσταση» επί ελληνικού εδάφους, εντός και πέριξ της Πλατείας Νερού.

Η ΕΚΟ Super Special Stage, συνολικού μήκους 1,48 χλμ., θα διατρέξει την Πλατεία Νερού, με φόντο τη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ και θα συνεχίσει ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley. Τα αυτοκίνητα θα αγωνιστούν ανά ένα, προσφέροντας θέαμα για περίπου τρεις ώρες σε όσους φίλους του αγώνα βρεθούν στην περιοχή για να απολαύσουν τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο να οδηγούν τα ταχύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μαζί τους, όλα τα ελληνικά πληρώματα που διαχρονικά κοσμούν τον αγώνα, όπως και πλήθος διεθνών αγωνιζομένων που θεωρούν τη συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις απαραίτητη για το παλμαρέ τους.

Η ΕΚΟ Super Special Stage, θα «ανοίξει» το αγωνιστικό μέρος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας τη δράση κυριολεκτικά δίπλα στους θεατές, που σπάνια έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τόσο κοντά τους πρωταγωνιστές ενός Πρωταθλήματος που κατά κανόνα εξελίσσεται σε ορεινές διαδρομές.

Αυτήν τη χρονιά το Ράλλυ Ακρόπολις συμπληρώνει εβδομήντα χρόνια παρουσίας στους διεθνείς αγώνες Ράλλυ. Ένας αγώνας αυτοκινήτων φημισμένος σε όλο τον κόσμο, ταυτόσημος με την Ελλάδα και το φυσικό της περιβάλλον, που πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε συνθήκες εξακολουθεί να αποτελεί θεμέλιο λίθο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Στη σύγχρονη ιστορία του, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις διοργανώνεται από την Motorsport Greece, φορέα του Υπουργείου Αθλητισμού. 


Κάντε Like το psixagogia.gr

Πλατεία Νερού - Δείτε επίσης
Εκδηλώσεις
RELEASE ATHENS 2024
Εκδηλώσεις
Release Athens 2024 / Pulp