Τελικός του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο

Πότε (Ημ/νίες) Τοποθεσία Τιμή
Από Παρασκευή 28.07.2023
έως Κυριακή 30.07.2023
Έχει Λήξει!
Άγιος Νικόλαος   

Με δεδομένη, πλέον, τη παρουσία του στο καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ κάθε χρόνο, ο Άγιος Νικόλαος ετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι τους επίδοξους πρωταθλητές της άμμου για το 2023.

Το Agios Nikolaos Finals που θα διεξαχθεί από 28 έως 30 Ιουλίου στην μαρίνα της πόλης το συνδιοργανώνουν η Ε.Ο.ΠΕ., ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στα ταμπλό της τελικής φάσης θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες ανδρών και οι 8 καλύτερες ομάδες γυναικών σύμφωνα με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από την παρουσία τους σε όλα τα τουρνουά που έγιναν εντός της σεζόν.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κεντρική εγκατάσταση των αγώνων θα στηθεί στην πλαζ Άμμος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου δίπλα στη μαρίνα, ενώ την Παρασκευή 28 Ιουλίου το μεσημέρι θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και εκπροσώπων των διοργανωτών.
Ο Άγιος Νικόλαος διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων από το 2017 μέχρι και εφέτος με εξαίρεση το 2020 που η διοργάνωση ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας covid-19. Η πρωτεύουσα του Λασιθίου εδώ και αρκετά χρόνια έχει γίνει πρωτοπόρος στην ανάληψη μεγάλων εγχώριων και διεθνών αθλητικών γεγονότων που τον έχουν αναδείξει μεταξύ των βασικών αθλητικών και τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.
Οι γυναίκες
Την πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο κέρδισαν με το σπαθί τους η Πωλίνα Τριγωνίδου με την Ελευθερία Καζάκου και η Αναστασία Φωκιανού με την Μοσχούλα Πατακοπούλου, μέσω της διαδικασίας των προκριματικών.

Με την ολοκλήρωση των προκριματικών που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του 4 Sports Club, συμπληρώθηκε το παζλ των οκτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ για το 2023.

Οι οκτώ ομάδες γυναικών του AGIOS NIKOLAOS FINALS:
1. Δήμητρα Καραγκούνη/Χρυσάνθη Χριστοδούλου 1596 βαθμοί
2. Ευανθία Λάβδα/Ιφιγένεια Σαμπάτη 1489,5 βαθμοί
3. Γεωργίνα Αντωνακάκη/Ιωάννα Περδικάκη 1464 βαθμοί
4. Διονυσία Μάτιου/Λίζα Τριανταφυλλίδη 1402 βαθμοί
5. Πέρσα Σακελλαρίδη/Έλενα Χαντζή 1390,25 βαθμοί
6. Βασιλική Ματιάδη/Αναστασία Σιρίνινα 1374 βαθμοί
7. Πωλίνα Τριγωνίδου/Ελευθερία Καζάκου 967,5 βαθμοί
8. Αναστασία Φωκιανού/Μοσχούλα Πατακοπούλου 659,5 βαθμοί
Οι άντρες
Στους άντρες η οκτάδα του κυρίως ταμπλό για το Agios Nikolaos Finals συμπληρώθηκε με την πρόκριση των ομάδων Μπέν Μάλεσιτς, Νίκου Ντόντη και Νόα Κιμπλ, Παναγιώτη Βογιατζόγλου.
Οι οκτώ ομάδες ανδρών του AGIOS NIKOLAOS FINALS:
1. Αντιόλ Κόλα/Στέλιος Τζιουμάκας 1843,75 βαθμοί
2. Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου 1630 βαθμοί
3. Παναγιώτης Ιωαννίδης/Θοδωρής Παπαδημητρίου 1535 βαθμοί
4. Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας 1389 βαθμοί
5. Ιάσονας Κανέλλος/Γιώργος Τερζόγλου 1327 βαθμοί
6. Γιώργος Καλιανίδης/Σπύρος Τερζόγλου 1237 βαθμοί
7. Παναγιώτης Βογιατζόγλου/Νόα Κιμλ 1106 βαθμοί
8. Μπεν Μάλεσιτς/Νίκος Ντόντης 832,75 βαθμοί
 

Κάντε Like το psixagogia.gr